MÜSİAD’ın konuğu İnegölspor yönetimi oldu

İnegölspor’umuzun Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Mehmet Döngel ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

MÜSİAD’ın konuğu İnegölspor yönetimi oldu

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu, şunları söyledi:
“Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bugün her zaman İnegölspor’umuzun yanında ve destekçisi olan MÜSİAD ailesini ve çok değerli İnegöl Şube Başkanı Mehmet Döngel’i ziyaret etmek istedik. Bizleri ağırladıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Mehmet ağabeyimiz İnegölspor’umuzda uzun süre görev aldı. Kulübün işleyişini hepimizden iyi biliyor. Kendilerinin desteği bizim için önemli. İnşallah verdikleri destekler sayesinde hep beraber güzel işlere imza atacağız.” 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nde (MÜSİAD) Başkan Mehmet Döngel ise “ Ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle memnun etti. Öncelikle yeni görevinizde sizlere başarılar diliyorum. Kani başkanımın dediği gibi 3 sene İnegölspor'da üst düzey yöneticilik yaptım. Kulüp işleyişini ve sıkıntılarını biliyorum. Hem şahsım olarak hem de MÜSİAD ailesi olarak üzerimize düşen görevi bugüne kadar yaptık, bugünden sonrada yapmaya devam edeceğiz. İnşallah İnegölspor’umuz her alanda başarılı bir sezon geçirerek, hak ettiği TFF 1.Ligine çıkar.”ifadelerini kullandı.