MÜSİAD’TAN İNEGÖLSPOR'A MASKE DESTEĞİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şube Başkanı Mehmet Döngel ile yönetim kurulu üyeleri, İnegölspor'umuza maske desteği verdi.

MÜSİAD’TAN İNEGÖLSPOR

Kulüp Başkanımız Münür Kanar ile Kulüp Müdürümüz Yavuz Memiş, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şube Başkanı Mehmet Döngel ile yönetim kurulu üyelerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şube Başkanı Mehmet Döngel şunları söyledi:
“İnegölspor yönetim kurulumuz tarafından başlatılan maske kampanyasına MÜSİAD olarak bizimde katkımız olsun istedik. Her zaman İnegölspor’umuzun yanında ve destekçisiyiz. İnegölspor şehrimizin en önemli markaları arasında yer alıyor. Bizler her zaman olduğu gibi desteğimizi vermeye devam edeceğiz. İnşallah sezon sonu da hedeflediğimiz 1.Lige çıkarız.”

Kulüp Başkanımız Münür Kanar ise“ Öncelikle bizleri ağırladığınız ve maske kampanyamıza destek verdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Kulübümüzün şu zorlu süreçte her türlü desteğe ihtiyacı var. MÜSİAD İnegöl şubesinin çok değerli başkanı Mehmet Döngel, daha önce İnegölspor’umuzda görev yapmıştı. Bu manada kulübümüzün kalıcı gelirleri olmadığı için görevimizin ne kadar zor olduğunu en iyi bilenler arasında yer alıyor. Verdikleri desteklerden dolayı şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına kendilerine çok teşekkür ediyorum. İlçemizdeki tüm oda ve sivil toplum kuruluşlarını maske kampanyamıza destek vermeye beklediğimizi özellikle belirtmek istiyorum.”