NEDEN İNEGÖL MOBİLYASI TERCİH ETMELİYİZ?

İnegöl Mobilya İhracatçıları Dernek Başkanı Eyüp Selçuk Bozoklu'ya sorduk, NEDEN İNEGÖL MOBİLYASI TERCİH ETMELİYİZ? İşte cevabı...

NEDEN İNEGÖL MOBİLYASI TERCİH ETMELİYİZ?

İnegöl mobilyası yılların tecrübesi ve hiçbir ülkenin elde edemeyeceği coğrafi güce sahiptir.Çağın gereklerine uygun mobilya üreten firmalar sürekli kendini geliştirmekte ve yenilemektedir.
Bu süreçte tecrübe ve kalite anlayışını çok doğru bir şekilde birleştirerek Avrupa’dan Afrika’ya, Orta Asya’dan Arap yarım adasına kadar ki bölgede İnegöl Mobilyacıları büyük işler başarmış ve çağın gerekliliklerine ayak uydurmuşlardır. Asya ile Avrupa’yı birleştiren bir coğrafi konum, İnegöl’ün bu geniş pazarda kolaylıkla yer edinmesine, kalitesi ve modayı takip eden güncel ürünlerle de potansiyel güç olarak yoluna emin adımlarla devam etmesine olanak sağlamıştır. Tasarım olarak her kesime ve her türlü pazara hitap eden ürünler ortaya çıkarılmış ve geniş kitlelere de hitap edilmiştir. Ayrıca kaliteden ödün verilmemiş, sağlamlık ve konfor ile de bu tasarımlar desteklenmiştir.