NESTO Dünyaya Açılıyor

TÜYAP İstanbul´da düzenlenen 31.uluslararası Ağaç İşleme Makinaları Fuarına katılan Nesto Makine, son teknoloji makineleriyle fuarın ilgi odağı oldu.

NESTO Dünyaya Açılıyor

13-17 Ekim tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi´nde bu yıl 31´incisi düzenlenen Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı´na katılım gösteren NESTO Makine, üretimini gerçekleştirdiği son teknoloji makinelerle fuarın ilgi odağı olmayı başardı. Makinelerini başarıyla tanıtan NESTO Makine, kurduğu bağlantılarla 16 ülkede bulunan bayi ve referans ağını 20´ye çıkarttı.

 HEDEFE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ

Fuarın ardından açıklamalarda bulunan NESTO Makine firma ortaklarından Mehmet Ersan, ?İlk olarak geçen sene İstanbul TÜYAP Fuar Merkezinde düzenlenen Ağaç İşleme Makinaları Fuarına katılmış ve o dönem Türkiye´de ilk olarak üretilen 3 eksen CNC Ahşap Torna Makinasını ve Türkiye´nin en hızlı ve en verimli 2 eksen CNC Ahşap Torna Makinamızı görücüye çıkartmıştık. Oldukça ilgi görmüştük. Bu fuar firma olarak sıçrama yapmamıza vesile olmuş, Türkiye´nin dört bir yanına makinaları teslim etmiş ve referanslar elde etmiştik. Bu fuarın önemini görmüş olmakla birlikte geçtiğimiz hafta 31´incisi düzenlenen TÜYAP Ağaç İşleme Makinaları Fuarına da sıkı bir şekilde hazırlandık. Geçen seneki ürün portföyümüze ilaveten Otomatik Takım Değiştirmeli 4 eksen CNC Ahşap Torna Makinasını, Türkiye´de üretilen ilk makro yazılımlı CNC Zıvana Makinasını ve Zıvana Kanalı Açma Makinasını görücüye çıkarttık. Çok şükür beklediğimizden daha da çok ilgi gördük. Özellikle yurtdışı misafirleri ile gerek son kullanıcı gerekse de makina satıcıları ile bağlantı yaptık, bayilik sözleşmeleri imzaladık. Bu sayede yaklaşık 16 ülkede bulunan referans ve bayii ağımızı bu yılki hedeflerimiz doğrultusunda 20´ye çıkartmış bulunmaktayız.?

 NESTO İLE HER ŞEY MÜMKÜN

?Yeni ürünümüz CNC Zıvana Makinası, makro yazılımımız sayesinde kullanıcılara birçok kolaylıklar sağlayarak seri bir şekilde ayar derdi olmadan, standart ürün çıktısı elde etmelerini sağlamaktadır. Diğer yeni ürünümüz Otomatik Takım Değiştirmeli 4 eksen CNC Ahşap Torna Makinamız ise günümüz modern ahşap mobilya sektörüne, masa-sandalye, aksesuar ve koltuk sektörüne hizmet etmektedir. Daha evvelden hayal edilen, tasarlanan ancak imkânsızlıklar ya da yüksek maliyetlerden dolayı üretilemeyen ahşap ayak modelleri artık NESTO 4 eksen CNC Ahşap Torna Makinası ile seri ve düşük maliyetle üretilebilmektedir.?

 AR-GE YATIRIMLARI SÜRECEK

?Önümüzdeki dönemde de AR-GE yatırımlarımız devam edecek olup inovatif ürünlerle müşterilerimizi şaşırtmaya, üretimlerini kolaylaştıracak yeni model makinelerle karşılarına çıkmaya devam edeceğiz. Son olarak bu hafta İnegöl´ümüzde düzenlenecek olan MODEF Mobilya Fuarına katılan tüm katılımcılara NESTO Makina olarak hayırlı ve bereketli işler dileriz? ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: NESTO Dünyaya Açılıyor