Nesto Türkiye´de İlki Başardı

Türkiye´de ilk olarak 3 eksen CNC ahşap torna makinesini üreten ve 2 eksen CNC´de dünyanın en hızlı verimli makinesini hayata geçiren Nesto Makine, katıldığı TÜYAP Makine Fuarı´nda ürünlerini müşterilerine sundu.

Nesto Türkiye´de İlki Başardı

İstanbul´da düzenlenen TÜYAP Makine Fuarı´na katılım gösteren İnegöl firması Nesto Makine, Türkiye´de ilk olarak ürettiği 3 eksen CNC ahşap torna makinesini sergileyerek sektöre tanıttı. Nesto üretimi olan CNC´lerin piyasadaki en hızlı CNC´lerden 3 kat daha hızlı olduğu ifade edildi.

FUARLARIN ARTISI OLUYOR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Nesto Makine firma ortağı Mehmet Ersan, ?Nesto Makine´yi Burak Akıskalı ve Mehmet Ersan olarak dış ticaret firması olarak kurmuştuk. Sene başında da Hasan Sefer Bey ve Gürol Arslan Bey ile güçlerimizi birleştirerek CNC ahşap torna makinesi imalatına başladık. Kısa bir süre önce Dubai fuarına katıldık. Dubai fuarı bizim dış ticaretini yaptığımız ürünlerle alakalı tanıtım amaçlı katıldığımız bir fuardı. CNC ahşap torna makinesiyle alakalı da geçtiğimiz hafta İstanbul´da TÜYAP´ta gerçekleşen ağaç işlemeleri makineleri fuarına katılımımız oldu. Bu fuarda üretimini gerçekleştirdiğimiz 3 eksen ve 2 eksen CNC ahşap torna makinelerini değerli ziyaretçilerimize, bizi takip edip fuara teşrif eden müşterilerimize tanıttık. Hamdolsun fuarımız çok verimli geçti. İç ve dış piyasada güzel bağlantılar kurduk. Fuar sonrasında da bu bağlantılarla sıkı temasa girdik. Fuarda sıcak satışlar elde ettik. Katıldığımız fuarlarda bizleri ziyaret eden ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.Fuarların firmamıza artılar kattığını gördük. Bundan sonraki süreçte fuarları yakından takip edip sektörümüzü ilgilendiren fuarlara gerek katılımcı gerek ziyaretçi olarak katılım sağlayacağız.?

EN HIZLI CNC TORNALARDAN 3 KAT DAHA HIZLI

?Ürettiğimiz CNC torna makineleri daha önceki tecrübelerimizin fazla olması sebebiyle diğer makinelerden çok daha seri oldu. CNC ahşap torna makinesi alanında tecrübeli bir ekibimiz var. Üretim ve satış konusunda çok deneyimliyiz. Bizim makinelerimiz piyasadaki CNC tornalardan 3 kat daha hızlı. Özellikle 2 eksen CNC tornamız, ben hızlıyım diyen CNC´den 3 kat daha hızlıdır. 3 eksen CNC ahşap torna makinesini piyasaya ilk çıkaran ve üretimini gerçekleştiren, 2 eksenli tornada ise 2 bıçaklı, otomatik takım değiştirebilen sistemi geliştirerek piyasaya sunan ilk firma Nesto´dur. Piyasada servis konusuna ve teknik çizim konusuna en çok özen gösteren, müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firma da Nesto Makine´dir. Üretimimiz Bursa Samanlı´da yapılıyor. Satış ofisimiz Ertuğrulgazi Caddesi´nde bulunuyor. Görmek isteyen müşterilerimizi İnegöl´de çalışan atölyelere götürüp makinelerimizi gösteriyoruz. Özellikle kullanıcılarla diyalog kurmalarını sağlıyoruz.Makinelerimiz, eski zamanlarda elle yapılmaya çalışılan işleri çok hızlı bir şekilde yapıyor. Burgu, baklava desen eskiden yapılıyormuş ama günde 10-20 tane ayak yapılabiliyormuş. Bugün günde 600-700 tane burgulu ya da desenli nitelikli ayak üretilebiliyor.Müşterilerimiz elde yapılması çok zor olan hatta imkânsıza yakın bazı ayak modellerini makinelerimizde dakikalar içerisinde işleyebiliyorlar. Birden farklı işleri bir makinede bir ayakta toplayabiliyorlar. Tornayı, burguyu, bükmeyi, fitili, birden farklı modeli tek bir ayak üzerinde birleştirip daha nitelikli ürünler üretebiliyorlar.İki eksenli CNC makinemizde isepiyasadaki standart makinelerle elde edilen 400-500 adetlik masa ayağı üretim adedi1200-1500 arasına çıkıyor. 3 eksen CNC ahşap torna makinemiz piyasada henüz daha yeni yaygınlaşmaya başladı. Mobilya üreticilerimizin katma değeri yüksek ürünler üretmeleri ve dünya mobilya sektöründe daha iyi rekabet edebilmeleri açısından kendilerine kolaylık sağlayacaktır.?



Anahtar Kelimeler: Nesto Türkiye İlki Başardı