NewJoy 20. Şubesi İle Adana’da

2023’ün son çeyreğinde Weltew Grup çatısı altına katılan bebek, çocuk, genç odası markası Newjoy’un, Türkiye’deki 20. Mağazası hafta sonu Adana’da açıldı.

NewJoy 20. Şubesi İle Adana’da

2023’ün son çeyreğinde Weltew Grup çatısı altına katılan bebek, çocuk, genç odası markası Newjoy’un, Türkiye’deki 20. Mağazası hafta sonu Adana’da açıldı. 6 ay gibi kısa bir süre içerisinde Türkiye’deki mağaza sayısını 35’e çıkaran Newjoy markası, yurt dışında da açılışlarına devam ediyor.

Fikirden tasarıma, argeden üretime, lojistikten sunuma tüm iş süreçlerini İnegöl’deki fabrikasından yöneten ve Türkiye’nin dört bir yanına ürünlerini ulaştıran Newjoy; kısa süre içerisinde oluşturduğu uzman ekibi ve özgün ürün gamıyla sektörünün en hızlı büyüyen markalarından birine dönüşmüştür.

İnegöl’den Tüm Dünya’ya! Newjoy 35. Şubesi İle Adana’da6 Gencgazete

Newjoy sektörünün en önemli aktörü olacak

Yakın zamanda anlaşması tamamlanan ve kısa süre içerisinde inşaat süreçlerinin başlaması beklenen yeni üretim tesisi ve üretim paneli için çalışmaların hızlandığını aktaran Weltew Grup Yçnetim Kurulu Üyesi ve Satış, Pazarlama Direktörü Davut Bahri Balcı, “Newjoy markamızı sektörünün en büyük aktörlerinden biri yapmakta kararlıyız” dedi.

Davut Bahri Balcı, “2024 yılı içerisinde yurt içindeki mağaza sayısını 70’e çıkarmak isteyen Newjoy, Türkiye’nin dört bir yanında yaptığı yatırımlarla ve katıldığı fuar organizasyonlarıyla sektörünün en çok konuşulan markalarından biri haline geldi. Sektörün en önemli isimlerini bir araya getirerek oluşturduğumuz güçlü bir ekip ve herkesin beğenisini kazanan özgün ürün gamıyla çıktığımız yolda, hızla ilerlemeye devam ediyoruz.” diye devam etti.

İnegöl’den Tüm Dünya’ya! Newjoy 35. Şubesi İle Adana’da3 Gencgazete

Davut Bahri Balcı, “Newjoy, önünde büyük hayalleri, arkasında 28 yıllık bir tecrübe ve dünya çapında uzman bir ekibin gücüyle, sektörünün en önemli markası olma amacıyla yoluna devam ediyor. Çok yakında Türkiye’nin dört bir yanında, farklı ülke ve bölgelerde mağazalar açmayı hedeflemekteyiz. Sektörünün tasarım ve üretim anlamında önde gelen ve takip edilen markalarından birine dönüşen Newjoy’un, yakın bir dönemde tüm bu hayallerine de ulaşacağına kalpten inanıyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

İnegöl’den Tüm Dünya’ya! Newjoy 35. Şubesi İle Adana’da4 Gencgazete

Newjoy’un hedefi uluslararası marka olmak

Davut Bahri Balcı, “IIFF 2024 İstanbul fuarında ilk kez sahneye çıkan Newjoy, ürün tasarımlarının yanı sıra özgün stant tasarımıyla da ziyaretçilere farklı bir deneyim sundu ve sektöründe büyük bir ses getirdi. Newjoy ürünlerinin büyük boyutlu hallerini sergilediğimiz standımızı ziyaret eden herkes, ürünlerin yanında çocuk gibi kalmış oldu. Bu şekliyle Newjoy dünyasını anlatmakta bize çok yardımcı oldu. İstanbul dışında Dubai, Çin ve başka uluslararası fuarlarda da boy göstermeye devam eden Newjoy, yakın zamanda uluslararası arenada da büyük bir atılım yapacak.” diye konuştu.

İnegöl’den Tüm Dünya’ya! Newjoy 35. Şubesi İle Adana’da2 Gencgazete

“Yurt içindeki mağaza hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz” diyerek sözlerine devam eden Bahri Balcı, “Adana bizim en güçlü şehirlerimizden biri. Weltew Grup markalarımızın güçlü olduğu, mağazalarımızın grubumuzun hedeflerini yansıttığı önemli bir bölge. Newjoy mağazamızın da hem Adana’ya hem yatırımcımıza hem de memleketimize hayırlı olmasını diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

İnegöl’den Tüm Dünya’ya! Newjoy 35. Şubesi İle Adana’da1 Gencgazete

 

KAYNAK: www.gencgazete.net



Anahtar Kelimeler: NewJoy . Şubesi Adana’