Nill´s Erzincan´a Uzandı

Türk mobilya sektörünü dünyada temsil eden ve modern ahşap mobilya alanında dikkatleri üzerine çeken Nill´s Mobilya birbirinden farklı modellerin yer aldığı yeni mağazasını Erzincanlıların hizmetine sundu.

Nill´s Erzincan´a Uzandı

Modern ahşap mobilya alanında akla gelen ilk marka olma yolunda hızla ilerleyen Nill´s bu yıl gerçekleştirdiği mağaza atağıyla hızla büyümeye devam ediyor.

KALİTE VE FARKLILIK BİR ARADA

Yurtiçinde 16. mağazasının açılışı ile ilgili konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Ortakçı, ?Erzincan Ergan AVM içerisinde bin metrekarelik alan üzerine kurulu mağazamız ile bölgedeki varlığımızı yeni yatırım ve yatırımcılarla hızla genişletmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz. Bölgenin önde gelen eşrafından olan Kalbur ailesi ile yapmış olduğumuz bu işbirliği ile daha yakın olmayı hedeflediğimiz saygıdeğer Erzincanlılar, mobilya alanında kaliteyi ve farklılığı bizimle yaşayacaklardır. Kurulduğumuz günden bu yana emin adımlarla Türk mobilyasını ülkemizde ve dünyada başarılı bir şekilde temsil etmeye gayret gösteriyoruz. Bu yolda bizlere inanarak bizlere güvenerek yanımızda yer alan iş ortaklarımız ile başarıların haklı gururunu yaşamaktayız. 2017 yılı içerisinde yapmış olduğumuz mağazalaşma atağı ülkemizde var olan potansiyeli de göz önünde bulundurduğumuzda; 2018 yılı içerisinde de tüm hızıyla devam edecek? dedi.

Müşterilerine modern ahşap mobilya alanında hizmet veren Nill´s Mobilyada modern tarzda yemek odası, yatak odası, TV üniteleri, Oturma grupları, köşe takımları ve tamamlayıcı ürünlerden oluşan zengin bir çeşitlilik sunuluyor.



Anahtar Kelimeler: Nill Erzincan Uzandı