NOTUS TURİZM Yüzde 95 Memnuniyet Sağladı

Notus Turizm firma ortağı Samet Özçömlekçi, İtalya İSalonu Uluslararası Mobilya Fuarı´na gerçekleştirdikleri organizasyondan yüzde 95 memnuniyet aldıklarını ifade etti.

NOTUS TURİZM Yüzde 95 Memnuniyet Sağladı

Notus Turizm firma ortağı Samet Özçömlekçi, Milano´da düzenlenen 04-09 Mayıs 2017 İSaloni Uluslararası Mobilya Fuarı´na gerçekleştirdikleri organizasyon ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

YÜZDE 95 MEMNUNİYET

?Proje fuardan 2 ay önce başlamıştı. Yoğun bir sürecin ardından hayırlısıyla 144 tane mobilya temsilcisini Yenişehir´den kaldırıp Milano´ya götürdük. Fuar hem bizim açımızdan hem de mobilyacılar açısından gayet verimliydi. İzlenimlerimiz bu yönde. Gittiğimiz fuar, mobilya sektöründe dünyanın 1 numaralı fuarıdır. Trend bir fuar. En başta geliyor. Özellikle AR-GE çalışmaları açısından mobilyacılar için paha biçilemez bir fuar. Yüzde 95´in üzerinde bir memnuniyet sağladık. Bu bir seyahat acentesi için oldukça iyi bir orandır.?

ORGANİZASYONLAR DEVAM EDECEK

?Önümüzdeki yıl da aynı projeyi daha kapsamlı bir şekilde tüm kurumları bir araya getirerek yapma planımız var. Bunun çalışmalarına yakın zamanda başlayacağız. Çok önceden şeffaf, nezih ve temiz bir organizasyon planlıyoruz. Bize destekte bulunan İMOS, MÜSİAD, İGİAD ve İnegöl Mobilyacılar Odasına teşekkür ediyorum. Yoğun katılım sağlayan Baleno Orman Ürünlerine teşekkür ediyorum. Yıl içerisinde Almanya Köln, Çin, Rusya´ya bu gibi organizasyonlar oluyor. Bunların duyurularını da yakın zamanda sektör temsilcileri ile paylaşacağız? dedi.