?Önceliğimiz AR-GE?

MOR Profil fabrika müdürü Burhan Ufak, 2017 yılında olduğu gibi 2018´de de AR-GE´ye ciddi yatırım sağlayarak öncelik tanıyacaklarını ifade etti.

?Önceliğimiz AR-GE?

MOR Profil fabrika müdürü Burhan Ufak, ?2017 yılının başında kurulup Nisan ayında üretime başlamıştık. 8 aylık süreçte gayet güzel bir dönem geçirdik ve her ay üzerine koyduk. Portföyümüzü genişlettik. Üretim çeşitliliğimizi artırdık. AR-GE´ye ciddi destek verdik. Onun haricinde yeni çalışanlarımız da firmamıza entegre oldular. Bu işi öğrendiler, usta konumuna geldiler? dedi.

MOBİLYACIYA ZAMAN KAZANDIRIYORUZ

2018´den beklentileriyle ilgili konuşan Burhan Ufak, ?2018´de kapasite artımıyla birlikte yeni makine yatırımları yaparak işlerimizi daha da büyütmek istiyoruz. Herkese ulaşmak istiyoruz. 2017´de olduğu gibi 2018´de de AR-GE´ye sonsuz destek vereceğiz. Dolaylı yoldan ihracatımız oluyor ama 2018´de bunu da artırmayı düşünüyoruz. Ürettiğimiz ürünleri profesyonel bir şekilde kaplayarak mobilyacıların işlerini kolaylaştırıyoruz. Ekstradan işlem yapmalarını engelleyerek zaman kazandırıyoruz? şeklinde konuştu.

TÜM ÜRÜNLERİ AYNI HASSASİYETLE ÜRETİYORUZ

Tüm ürünlerini aynı hassasiyetle ürettiklerini ve hepsine aynı değeri verdiklerini belirten Ufak, ?En ufak ölçüden en büyük ölçüye kadar üretimimizdeki tüm profillere önem veriyoruz, aynı hassasiyetle üretiyoruz. Hepsi ön planda, hepsi birbiriyle yarışıyor? diye konuştu.

Ufak son olarak, 2018 CNR İMOB´a katılacak tüm firmalara başarılar ve kolaylıklar diledi.



Anahtar Kelimeler: Önceliğimiz