PODİUM MOBİLYA HEDEF BÜYÜTTÜ

Podium Mobilya Pazarlama Müdürü Seyfullah Halid Gürel, 2018 yılını güzel ve verimli bir yıl olarak geçirdiklerini, hedefledikleri cironun üzerinde kapattıklarını söyledi.

PODİUM MOBİLYA HEDEF BÜYÜTTÜ

Son aylardaki dolar kurunun artışından kaynaklanan sıkıntılı dönemi önceden aldıkları önlemlerle sıkıntısız bir şekilde geçirdiklerini söyleyen Podium Pazarlama Müdürü Seyfullah Halid Gürel şu açıklamalarda bulundu.Gürel´´2018 yılını güzel ve verimli bir yıl olarak geçirdik,  hedeflediğimiz cironun üzerinde kapattık. Son aylarda dolarda ciddi bir artış olsada daha önceden önlemini alarak, sıkıntısız bir şekilde geçirdik. Yine bu yıl içersinde hem Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesinde hem de Mobiliyum Avm B etabında mağaza açtık. Mobilya fuarları öncesinde bu açtığımız mağazalar firmamıza ciddi anlamda ivme kazandırdı.

TİCARİ ÜRÜNLER TERCİH ETTİK

2018 Ekim fuarında iki tane ticari model yaptık, bu yaptığımız ticari modeller  bu piyasa şartlarında güzel bir hamle olmuş oldu. Normal şartlarda ahşap üst sekment ürünler yaparken, taktik olarak bu fuarda daha ticari ürünleri tercih ettik. 2019 yılının çok zor geçeceğini biliyoruz bu yüzden piyasa şartlarına göre hazırlığımızı yapıyoruz. Aynı şekilde 2019 ocak fuarına da bu hamleyle girmeyi planlıyoruz. Görselden fazla ödün vermeden biraz daha fiyat odaklı ürün çalışmaları yapıp, ürün yelpazemizi genişletmeyi planlıyoruz. Yine mevcut mağazalarımızın yanı sıra yeni bayilerde portföyümüze ilave oldu.  Bu hamleleri yapmadan önce bayilerimizle istişare yaparak ürün conseptimizi belirledik. 2019 yılı ocak ayı fuarına yeni modellerimiz olacak, fuara tüm bayilerimizi bekliyoruz´´ dedi.