?PRENSİN SEVGİSİ? KÜÇÜK SANATSEVERLERLE BULUŞTU

İnegöl Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği çocuk tiyatroları ile minik sanatseverlere eğlenceli anlar yaşatıyor. Bu hafta ?Prensin Sevgisi? adlı oyun, BMKSM´nde İnegöllü çocuklar ile buluştu.

?PRENSİN SEVGİSİ? KÜÇÜK SANATSEVERLERLE BULUŞTU

İnegöl Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında küçük sanatseverlere yönelik programlarını sürdürüyor. Her hafta Cumartesi günü farklı bir çocuk tiyatro oyununu İnegöllü çocuklarla buluştan İnegöl Belediyesi, 19 Ekim Cumartesi günü Celil Cinemre´nin yazıp yönettiği ?Prensin Sevgisi? adlı oyunu küçük sanatseverlerle buluşturdu. İnegöllü çocuklar, müzikli çocuk oyunuyla eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini yaşadılar.

 

ÇOCUKLAR HAYAL DÜNYASINDA GÜZEL BİR YOLCULUĞA ÇIKTILAR

Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi çok amaçlı salonunda 14.00´da gerçekleştirilen ?Prensin Sevgisi? 6-12 yaş arası çocuk tiyatro oyunuyla çocukların hayal dünyasına farklı bir pencereden bakılarak, paylaşmanın ve sevginin önemine değinildi. İnegöllü minikler farkındalık ortaya koyan böylesi güzel bir etkinliğin içerisinde olmaktan dolayı çok mutlu oldular.

 

Hayatı daha iyi tanıyabilmeleri ve anlayabilmelerine yardımcı olan bu güzel aktiviteyi izleyen çocuklar bol kahkahalı ve eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini doyasıya yaşadılar. Sahnelenen çocuk tiyatrosu sonrası veliler çocukları için gerçekleştirilen bu tür organizasyonlar için İnegöl Belediyesine teşekkür ettiler.