PRİM DESTEK SÖZLERİ HAVADA KALMASIN!

İnegölspor Play-off mücadelesi için Manisa FK maçına çıkmadan önce şehrimizde son zamanlarda görülmemiş bir bütünlük oluştu. İnegölspor’un şampiyon olması halinde birçok firma ve STK prim desteği açıkladı.

PRİM DESTEK SÖZLERİ HAVADA KALMASIN!

EN SON 5 YIL ÖNCE OYNADI

En son 2015 yılında Alanya’da 1461 Trabzon takımına karşı Play-off mücadelesi veren temsilcimiz İnegölspor bu yılda Play-off potasına girdi. Pandemi nedeniyle liglerin tescil edilmesi sonucu TFF tarafından alınan kararla birlikte Play-off potasında bulunan takımlar arasında oynanacak maçlarla 1. Lige çıkacak takımın belirleneceği duyuruldu.

PRİM DESTEKLERİ AÇIKLANDI

Yapılan kura çekimi sonrası temsilcimizin rakibi gurubun en güçlü takımlarından Manisa FK oldu. Play-off mücadelesi verecek olan İnegölspor için şehrimizde son yıllarda görmeye alışık olmadığımız bir tablo ortaya çıktı. İnegöl’ün her yanı İnegölspor bayraklarıyla donatılırken, diğer yandan da birçok firma ve STK şampiyon olunması haline takıma verecekleri prim desteklerini açıkladı. Ortalama 4 trilyon civarında bir desteğin açıklandığı İnegöl’de şehir adeta şampiyonluğu istedi.

3-0 KAYBETTİK

TFF 2. Lig play-off çeyrek final maçında, Manisa Futbol Kulübü ve İnegölspor karşı karşıya geldi. Manisa FK evinde İnegölspor'u 3-0 yenerek yarı finale yükseldi.

PRİM SÖZLERİ HAVADA KALMASIN

İnegölspor Manisa FK’ya 3-0 yenilerek Play-off mücadelesinden elendi. Açıklanan prim sözleri gelecek sezon için iyi bir takım kurulması adına İnegölspor’a bağışlanabilir mi sorusunu akıllara getirdi. Hazır şehir kenetlenmişken gelecek sezon için iyi bir takım kurularak Play-off mücadelesi vermeye bile gerek duymadan direk şampiyonluk hedeflenebilir. Şampiyonluğu bu kadar isteyen bir şehir’de gözler şimdi prim desteği açıklayan firma ve STK’lara çevrildi.

KİMLER DESTEK AÇIKLAMIŞTI?

İnegölspor yönetim kurulu 1,5 milyon, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban 1 milyon, İş adamı Lütfü Yazıcı 1 milyon, Kurucu ilk başkan Hasan Bilge 35 bin TL, Zeynel Köfte 20 bin TL, Portatif Taraftar Gurubu 67 bin TL, Efsane Maraton Taraftar Gurubu 54 bin TL, İnegölspor’un eski yönetim kurulu üyeleri Kani Ademoğlu, Aziz Bolat, Ali Şahin, Mustafa Arıcı, Abdurrahman Maksutlar, Sedat Esadi, Ali Ezim, Ozan Can ile Tufan Tutumlu 300 bin TL, İshakpaşa Lokantası 2 bin TL şampiyonluk prim desteği sözü verdi.



Anahtar Kelimeler: DESTEK SÖZLERİ HAVADA KALMASIN!