PROJE BAKANLIĞA SUNULDU

Mobiliyum yönetimi, Mobiliyum Akademi´nin kurulması adına gerçekleşecek projeyi Ekonomi Bakanlığına sundu.

PROJE BAKANLIĞA SUNULDU

Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han ve Başkan Yardımcısı Metin Baydar, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin tarafından ağırlandı. Toplantıda Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürü Fatih Ağır´da hazır bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette Bakanlığın yürütülecek ortak projelerde Mobiliyum AVM ye gereken desteklerin verileceği iletildi.

Toplantıda Mobiliyum AVM´nin vizyonundan söz eden Talha Timur Han, amaçlarının İnegöl Mobilyasını başarılı bir geleceğe taşıyamak ve global çapta söz sahibi yapacak değerlerle donatmak olduğunu ifade etti.

´MOBİLİYUM AKADEMİ´ PROJESİ

Sektörün gelişmesi ve kurumsallaşmasına yardımcı olmak istediklerini ifade eden Timur Han; açıklamasında şu sözlere yer verdi.  ?İnegöl ve Türkiye Mobilya sektörünün gelişmesine ve kurumsallaşmasına yardımcı olmak, yurt içi ve yurtdışı satışları artıracak çalışmalara eğitim tabanlı katkı sağlamak, İnegöl´deki Mobilya üreticilerinin içinden daha fazla ulusal ve uluslararası marka oluşturulmasına ve sürdürülebilir olmasını sağlamak istiyoruz. Ayrıca sektörde alınacak olan tüm sertifikasyonların Mobiliyum AVM tarafından verilmesi çalışmaları son aşamasına geldi. İlerleyen günlerde bu çalışmanın tüm detaylarını kamuoyu ile paylaşacağız?dedi.

 

 



Anahtar Kelimeler: PROJE BAKANLIĞA SUNULDU