PTT´den Mobilyacılara Yüzde 30 İndirim

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası, Bursa PTT Baş Müdürlüğü ile imzaladığı protokol çerçevesinde bünyesindeki 800 üyesine kargo ve benzeri gönderilerinde yüzde 30 indirim imkânı sağladı.

PTT´den Mobilyacılara Yüzde 30 İndirim

Bursa PTT Baş Müdürlüğü ile İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar odası arasında yapılan görüşmeler, önceki gün imzalanan protokol sonucu resmiyet kazandı. Atılan imzaya göre odaya ve oda üyelerine PTT´den yapacakları her türlü gönderide yüzde 30 indirim sağlandı.

 800 ÜYE FAYDALANABİLECEK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, ?Bursa PTT Baş Müdürlüğü ile bir süredir yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda,odamıza kayıtlı olan 800 üyemizin faydalanabileceği şekilde anlaşma imzalandı.Mobilyacı esnafımız yurt içi ve yurt dışına göndermiş olduğu mektup,koli, kargo ve gönderilerinde nakliye kamyonlarının dışında kargo şirketlerini de tercih ederek çalışmaktadırlar.PTT her geçen gün kendini geliştirmeye devam ediyor.Bu noktada kargo hizmetlerinde üst düzey gelişim gösterdiler.Üyelerimizin her türlü gönderilerinde yüzde 30 indirim sağlanması konusunda Bursa PTT Baş Müdürlüğü ve Odamız arasında anlaşma imzaladık.Yapılan bu anlaşmanın üyelerimize ve odamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum? dedi.

 İNEGÖL BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR BÖLGE

Bursa PTT Baş Müdür Yardımcısı Hüseyin Salman ise, ?İnegöl, Bursa´nın en büyük merkez ilçesidir ve ülke ekonomisine ciddi miktarlarda katma değer sağlamaktadır.PTT olarak bizim için de önemli bir bölgedir.İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası ile yapmış olduğumuz görüşmeler son derece olumlu geçti ve esnaflarımızın uygun fiyatlar ile gönderi sağlaması yönünde anlaşma sağladık. Bu anlaşmamızı bugün imza altına aldık.Bu anlaşmaya göre gerek odamız gerekse odamıza kayıtlı esnaflar yüzde 30 oranında indirim imkânı buldu.İndirim odamıza ve odaya kayıtlı esnaflarımız için vereceğimiz özel numara ile birlikte başlayacaktır.Hayırlı ve uğurlu olsun? şeklinde konuştu.

 MOBİLYACILAR ODASINA ÖZEL PUL

Yapılan görüşmeler sonucunda ayrıca İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası´nın her türlü gönderilerinde kullanacağı özel tasarım pul tanıtımı gerçekleştirildi.Pul kullanımı konusuna da değinen Başkan Özcan Ayhan, ?Kurumsallaşma adına önemli bir proje olduğunu düşünüyoruz.Gönderilerimizde özel tasarım pullarımızı kullanarak ilçemizi ve odamızı daha iyi tanıtma imkânı bulacağız? ifadelerini kullandı.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



Anahtar Kelimeler: Mobilyacılara Yüzde İndirim