ŞEHRİMİZE FAYDALI İŞLER YAPMAK ÜZERE YOLA ÇIKTIK

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Başkanı Uğurtan Turgut, yeni yönetim kadrosu ile İnegöl’deki basın mensupları ile bir araya geldi.

ŞEHRİMİZE FAYDALI İŞLER YAPMAK ÜZERE YOLA ÇIKTIK

Gerçekleştirilen toplantıda İnegöl’de sektörel değerlendirmelerde bulunan Uğurtan Turgut, yeni yönetim ile İnegöl’e katkı sağlamak istediklerini ifade etti.

Turgut, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı: “Yeni seçilen İMOS Yönetim Kurulu olarak, hem basın mensupları ile tanışmak hem de gündemi değerlendirmek, projelerimizden bahsetmek istedik. Biz geçtiğimiz Perşembe günü seçilen yeni İMOS Yönetim Kurulu olarak, genç, dinamik, proje bazlı çalışmayı seven bir yönetim kurulu olarak göreve başladık. Daha önce ifade ettiğim gibi yakın zamanda yeni projelerimiz ile atmak istediğimiz bütün adımlar bütün İnegöl’e, sektör temsilcilerine anlatarak, şehrimize faydalı işler yapmak üzere yola çıktık”

GENÇ VE TECRÜBELİ YÖNETİM KADROSU
Turgut, yeni yönetim kadrosunun genç ve tecrübeli isimlerden oluştuğunu ifade ederek, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı: “Hepimiz bu şehrin, bu sektörün parçalarıyız. Yıllardır buradan ekmek yiyoruz. Yıllardır bu şehirde yaşıyoruz. Buraya hizmet etmek üzere yola çıktık. Amacımız şehrimize, sektörümüze ve memleketimize faydalı işler yapmak. Genç bir yönetim kuruluyuz. Ama bu gençlik tecrübesizlik demek asla değil. Yönetim kurulunda yer alan bütün arkadaşlarımız, alanlarının uzmanları. Tamamı kendi firmalarını başarı ile yönetmiş, kaliteli marka olabilmeyi başarabilmiş, hem personel hem de finans yönetimini gayet başarılı bir şekilde yapabilmiş insanlar. Hep beraber İnegöl’ü kalkındırabilmek adına yeni projelerle karşınızda olacağız”

HABER: SERHAT ÇİÇEK