SELAMİ TEKİN FUTBOLCULARA SİTEM ETTİ

Bursa 1.Amatör küme 2.Grupta mücadele eden alanyurtspor, deplasmanda Hacivat sahasında karşılaştığı Yiğitler Mahallesi Gençlikspor´a 6-3 yenilerek haftayı puansız kapadı.

SELAMİ TEKİN FUTBOLCULARA SİTEM ETTİ

Alanyurtspor teknik direktörü Selami Tekin maç sonrasında, sahada istediği mücadeleyi göstermeyen futbolculara sitem etti. Tekin sosyal medya hesabında açıklamalarda bulundu;

Bugünkü maçımız yine hüsranla sonuçlandı. Yiğitler 6 Alanyurtspor 3 bu sonucu aklım almıyor. Bu takıma bakıldığında iyi kadro gözüküyor, maalesef kadrodaki futbolcular sahada yokları oynuyorlar. Sahada varlar da oyunda sefilleri oynuyorlar. Herkes kendine çeki düzen verecek.

Yönetim ve teknik kadro olarak sezon öncesi konuşulan futbolcularla, konuşulup anlaşıldı. Maddî manevî destekler verildi. Sezona başladık, çalışmalar ve de hazırlık maçlarımız güzel geçti. Bu neticede lig için ümitli, umutlu olduk. Maâlesef lig maçlarında futbolcular sahada yokları oynuyorlar. Anlamamak icten değil. Herkes haddini bilecek ve cezalarını çekecek. Kendilerinden utansınlar ve ders çıkarsınlar.

Şunları yazıp dile getirmeden aydınlatmak istiyorum. Ligde oynadığımız ve mağlup olduğumuz maçlara bakıyorum ve diyorum ki rakiplerimizin kadrolarında pırıl pırıl ve işlerini sahada hocalarının verdiği görevleri cani gönülden, hırsını hevesini sahadaki mucadelerinde, maddî durum gözetmeden oynayan genç yetenekli FUTBOLCU KARDESLERIME hayran kaldım. Onları tebrik eder kutlamak istiyorum. Genç yetenekli futbolcu evlatlarımızın yanlarında duralım, fedakarlıklarını sahada fazlasıyla veriyorlar. Grubumuzda şu ana kadar Bursa Çamlıca, Dikkaldırım, Yiğitlerspor kadroları gençlerle mücadele ediyorlar. Demek ki maddî yatı düşünüpte oynamak la fedakarlık yapıp oynamak bazıları açısından ders alsınlar. Camialarda bu işler kolay olmuyor. Bunların bilinmesi ve bilinci altında oynanması FUTBOLCU kardeşlerimin görevidir. Bilmekle değil sahadaki görevini yapmakla ibarettir.

/resimler/2019-10/28/1848067978039.jpg