SEZONUN EN KALİTELİ VE EN PAHALI KİRAZINI ÜRETTİ

İnegöl'e bağlı kırsal İsaören Mahallesi'nde kiraz üretimi yapan çiftçi Tacettin Bal, bu yıl üretmiş olduğu starcan kirazları ile adından bahsettirdi.

SEZONUN EN KALİTELİ VE EN PAHALI KİRAZINI ÜRETTİ

İnegöl'de kiraz hasadının başlamasıyla birlikte ürünlerin kaliteleri de değerlendirilmeye başlandı. İsaören Mahallesi'nde çiftçilik yapan Tacettin Bal isimli vatandaş, üretmiş olduğu starcan kirazları ile çevre köyler içerisindeki en kaliteli ve yüksek fiyatlı üretime imza attı.

Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan İsaören Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Erhan Ulu şu ifadeleri kullandı;

HASAT GÜZEL VE VERİMLİ
"İsaören meyvecilik hayırlısı ile kiraz hasadına devam etmekte .Bu yıl kiraz hasadımız güzel ve verimli.Suan itibari ile kiraz fiyatları 7 ile 9 tl arasında devam etmekte.İsaören meyvecilik diğer meyveler de olduğu gibi kirazda da kaliteden asla taviz vermeden üretmeye devam ediyoruz." 

STARCAN KİRAZİ FİYAT VE VERİMİYLE BİZİ SEVİNDİRDİ
"Yaklaşık 5 yıldır yetiştirmeye başladığımız starcan kirazı bu yıl çok şükür rekolte ve kalitesi ile birinci sınıf kiraz olmaya aday bölgemize uyum saglamış olmakla birlikte verim oranı ve fiyatı bizleri sevindirdi suan itibari ile starcan kirazı fiyatı 15 ile 20 tl atasında devam etmekte."

ARKADAŞIMIZI TEBRİK EDERİZ
Köyümüz üreticilerinden Tacettin Bal arkadaşımızda bu yıl starcan kirazımızda ürettiği kirazlar ile birinciliğe aday olmustur. Bu örnek davranışından dolayı tebrik eder bereketli sezon dileriz.Bizler isaören meyvecilik olarak herzman üretenin ve üreticinin yanında olmaya en kaliteli ürünü tüketiciye ulaştırmaya devam edecegiz