Sıcak yaz gecelerinde kesintisiz ve serin bir uyku

Bambi Yatak, üstün nem yönetimli akıllı malzeme kullanarak tasarladığı ClimaNaturel Prime ile kullanıcısını yaz gecelerinde serin bir uyku ile buluşturuyor. Pamuklu yüzey yaz gecelerinizi serin geçirmenizi sağlarken, yünlü yüzey ile de kış gecelerinizi sı

Sıcak yaz gecelerinde kesintisiz ve serin bir uyku

Sıcak yaz gecelerinde oluşan uyku sorunu 7´den 70´e herkesi etkiliyor. Başımızı yastığa koyar koymaz uyumak istiyoruz ama sıcaklar bunun önüne geçiyor ve uykumuzun bölünmesinden dolayı da gün içinde bedenimizi yorgun hissediyoruz. Bu farkındalıkla uykusuna değer verenler için teknolojiyi tasarımla buluşturan Bambi Yatak, yeni nesil ürünü ClimaNaturel Prime ile güne zinde başlamanıza yardımcı oluyor.

Maksimum konfor

Üstün nem yönetimli akıllı malzemesiyle yaz gecelerinde kullanıcısını pamuklu yüzey sayesinde serin bir uyku ile buluşturan ClimaNaturel Prime, yünlü yüzey ile de kış gecelerinizi sıcacık geçirmenize yardımcı oluyor.  Böylelikle uykunuz esnasında yatağınız size özel termal konfor sağlıyor. 3 bölgeli pocket yay sistemi ve yüksek yoğunlukta sünger yapısıyla da kullanıcısına uyku esnasında özel termal konforu sunuyor. Bedendeki ağırlık dağılımını da maksimum seviyede eşit dağıtan ClimaNaturel Prime, vücut, baş ve ayak kısımlarında farklı, vücudun orta kısmında farklı sertliğiyle kullanıcısının vücuduna uyum sağlıyor.

HyperSoft sünger teknolojisiyle sağlıklı bir uyku

HyperSoft sünger teknolojisiyle doğal, kaliteli ve sağlıklı bir uykunun kapılarını aralayanClimaNaturel Prime,tasarımındaki yayların birbirinden farklı torbalar içerisine yerleştirilmesiyle oluşan Paket Yay Sistemi ile bağımsız hareket eden yaylar vücut basıncının yatağa eşit dağıtılmasına da yardımcı oluyor. Omurga şeklinin doğru pozisyonda kalması için teknolojiyi tasarımına kodlayan Paket Yay Sistemi,bu sayedekonforlu ve sağlıklı bir uykuyu da beraberinde getiriyor.