SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI´NDA SÜRE UZATILDI

Anadolu Gençlik Derneği´nin (AGD) düzenlediği Siyer-i Nebi Yarışması´nda, başvuru süresinin 2 Aralık´a kadar uzatıldığı açıklandı.

SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI´NDA SÜRE UZATILDI

Anadolu Gençlik Derneği´nin 81 ilde düzenlediği Liseli Gençler Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi yarışmasına başvurular,  yoğun istek ve yüksek katılımdan dolayı 15 Kasım tarihinden 2 Aralık tarihine uzatıldı. Yapılacak sınavla ilgili AGD İnegöl Teşkilatı, ilçe genelindeki liselerde hummalı bir çalışma yürütüyor. Tüm lise öğrencilerini yarışmaya davet eden AGD Liseler Komisyonu, sınavda dereceye girenlere çeşitli ödüller verileceğini bildirdi.

 

GENÇLER EFENDİMİZİN İZİNDE

Düzenledikleri yarışmalar ile gençlerin manevi dünyasını zenginleştiren Anadolu Gençlik Derneği, Siyer- İ Nebi Yarışması için Hummalı bir çalışma yürütüyor. Bu yarışma ile geleceğin teminatı olan gençler, peygamber efendimizin hayatını ve ahlakını daha iyi öğrenme fırsatı bulacak.

 

SON BAŞVURU 2 ARALIK

Örgün ve açıktan eğitim gören her lise öğrencisinin katılabileceği Siyer-i Nebi Yarışması´nın startı verilerek son başvuru tarihi 15 Kasım olarak açıklanmıştı. Daha sonra açıklanan takvimde ise son başvuru tarihi süresi 17 gün uzatılarak 2 Aralık oldu. 15 Aralık Pazar günü yapılacak olan yarışmada dereceye girenler, yine AGD´nin düzenleyeceği Mekke´nin Fethi programında duyurulacak.

/resimler/2019-11/14/1505540756825.jpg