SORUNSUZ VE KARLI BİR ÜRETİM İÇİN "SCHNİTZER?

2014 yılında "En yeni teknoloji ve en kaliteli ürünleri kullanarak müşterilerine dünya standartlarında çözümler sunmak" ilkesiyle yola çıkan Schnitzer CNC Ahşap Torna, 5 yıl gibi kısa bir sürede Türkiye ve Dünyada adından en çok söz edilen CNC AHŞAP TORNA

SORUNSUZ VE KARLI BİR ÜRETİM İÇİN

Alanında uzman teknik servis ekibi ile satış sonrası müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı amaçlayan Schnitzer, AHŞAP TORNA TEZGAHI alanında genç ve dinamik çalışma kadrosu ve deneyimli mühendisleri ile piyasadaki gurur tablosu 250´yi aşkın makinesi ile günden güne büyümeyi hedefliyor. 

CNC AHŞAP İŞLEME konusunda Yurt içi pazarın yanı sıra Doğu Avrupa, Asya ve Afrika´da Türkiye´yi gururla temsil eden Schnitzer, AHŞAP TORNA AYAK sektöründe ilk kez kullanılan döküm gövde, 24 saat çalışabilen hava soğutmalı motor ve Absolidencoderliservo motor ile müşterilerin yaşayabileceği tüm problemleri ortadan kaldırmayı ve çok daha uzun yıllar sorunsuz çalışmasını sağlamayı amaçlıyor. 

Sürekli gelişen teknolojiyi firma olarak yakından takip ettiklerini belirten Schnitzer İşletme Müdürü Ahmet Osman HALİS, makinelerin özelliklerinden bahsetti. CNC AHŞAP KESİM sektöründe fren sisteminin sadece SCHNITZER´de kullanıldığı ifade eden Halis, ?Parça kitlenirken tüm yük Servo motor üzerine bindirilmiyor. Fren sistemi ile parçalar çok daha sağlam tutularak motorun ısınmasının ve arıza vermesinin önüne geçiliyor. Böylelikle Hem zaman hem para tasarrufu sağlanıyor.CNC AHŞAP OYMA MODELLERİ için makinelerimizde kullanılan döküm malzeme ile titreşim engellenerek çok daha temiz yüzeyler elde ediliyor. En yüksek devirlerde bile parçanın formunu bozmayan döküm konstrüksiyon sayesinde rulman dağılmalarının önüne geçilerek hem zaman tasarrufu elde edip hem de üreticiye maddi külfet binmiyor. 3.000 Kg´yi bulan ağırlığı sayesinde çapı büyük parçalarda salgı ve balans yapmayan SchnitzerCNC ahşap torna makineleri çok daha temiz ve ekstra işlem gerektirmeyen parçalar elde edilmesini sağlar. Makinelerimizde kullanılan A Eksen SPINDLE SERVO Motor sayesinde 24 saat aralıksız çalışma imkanı sunulurken, ağaç işleme makinelerinde Türkiye´de ilk ve tek olan A Eksen SPINDLE SERVO Motor, sürekli 6.000 devirde çalışması durumunda dahi kendinden hava soğutmalı fanı sayesinde ısınma yapmaz, arıza vermez. 3.7 KW gücüyle yüksektorklarda çalışma imkanı sunar? ifadelerini kullandı.

SCHNITZER ahşap torna makinesi olarak teknik servis konusunda da sonsuz destek sunduklarını belirten Halis, ?Satış sonrası teknik servis ekibimiz hem yurt içi hem de yurt dışında sunduğu geniş hizmet ağı, sorunlara anında müdahale ve optimum fiyat politikası ile müşterilerine 7/24 hizmet veriyor. İletişimin devamlılığını ön planda tutan Schnitzer servis ekibi ürün izleme politikasını gözeterek belli aralıklarla müşterisine ulaşır, istek ve taleplerini dinler. Makine bakımları alanında uzman teknisyenlerimiz tarafından belli zaman dilimleri içerisinde gerçekleştirilir. Kurulum, montaj, eğitim, yedek parça, kütüphane gibi hizmetlerinin yanında müşterilerimize çizim desteği de vermekteyiz? diye konuştu.