TÜMOB A.Ş’DEN İNEGÖLSPOR'A BÜYÜK DESTEK

Tüm Mobilyacılar Birliği A.Ş (TÜMOB) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Karabacak ile yönetim kurulu üyeleri, Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyelerimizi kulüp tesislerimizde ziyaret ederek, forma kampanyamıza destek verdi

TÜMOB A.Ş’DEN İNEGÖLSPOR

Tüm Mobilyacılar Birliği A.Ş (TÜMOB) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Karabacak ile yönetim kurulu üyeleri, Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyelerimizi kulüp tesislerimizde ziyaret ederek, forma kampanyamıza destek verdiler. 

Haber-Fotoğraf: Şaban KILIÇCI

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu, şunları söyledi:
“Tüm Mobilyacılar Birliği A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Karabacak ve yönetim kurulu üyelerine kulübümüzü ziyaret ettikleri için teşekkür ederiz. TÜMOB A.Ş 56 tane bayiden oluşan Türkiye’nin ilk ve tek yapısıdır. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde, illerinde, ilçelerinde mobilya sektörüyle uğraşıyorlar. TÜMOB A.Ş 56 ortaklı yeni bir oluşum. Bu 56 firma İnegöl’den yıllık yaklaşık 600 milyon liralık ticaret yapıyor. Bu yeni birlikteliklerinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bu 600 milyonluk cironun kısa zamanda milyarları ve milyar üstüne ulaşacağını, Türkiye’de bir marka olacağını ve Dünya’da global marka olma yolunda ilerleyeceğini temenni ediyoruz. TÜMOB A.Ş’nin ortakları devamlı çalıştığımız mobilyacılarda oluştuğu için biz göreve geldiğimiz günden beri her zaman bizim yanımızda olmuşlardır. Kendileri arayarak “üzerimize ne düşüyor, yapmamız gereken bir şeyler var mı” diye sormuşlardır. Bu sezon covid’in etkisinden dolayı belediyemiz tarafından sağlanan sabit gelirlerimizde azalma oldu. Ayrıca kombine satışlarımız ve seyirci gelirlerimiz hiç olmadı. Dolayısıyla gelirlerimizde 1.3 milyon kadar bir azalma oldu. Bunun yanı sıra covid testi masraflarımız oldu. Geçen hafta yönetim kurulumuz ile aldığımız karar doğrultusunda forma kampanyası başlattık. Şuana kadar da şehrimizde 250 adet forma satıldı. Tüm STK birimlerimizin, işadamlarımız ve İnegöl halkımızın forma kampanyamıza destek vermesini bekliyoruz. Bu konuyla ilgili de sağ olsun TÜMOB A.Ş başkanım Ali Karabacak ve yönetim kurulu üyeleri bizleri arayarak, “Bizde forma kampanyanıza destek olmak istiyoruz ve kulübünüzü ziyaret etmek istiyoruz” dediler. Bugün TÜMOB A.Ş kampanyamıza 30 forma alarak destek verdi. Bizde onur ve kıvanç duyduk. Bundan öncede sezon başında TÜMOB A.Ş yönetim kurulu üyesi Berke mobilya bizim altyapımızın ranza ve yatak değişimini de sağlamıştı. Ayrıca gittiğimiz deplasmanlarda TÜMOB A.Ş üyesi mobilyacı ağabeylerimiz tarafından çok iyi ağırlandık. TÜMOB A.Ş’nin ileriki süreçte bizlere ciddi desteklerinin olacağını ümit ediyoruz. Desteklerinden dolayı kendilerine hem İnegölspor olarak hem de İnegöl halkı olarak teşekkür ediyoruz. Allah yollarını açık etsin.”

Tüm Mobilyacılar Birliği A.Ş (TÜMOB) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Karabacak ise “İnegölspor hepimizin. Burada olmaktan mutluyuz. Her zaman İnegölspor’un yanındayız. İnşallah İnegölspor sezonu istediği şekilde bitirir. Bizde bundan çok sevinç duyarız. Her zaman İnegölspor’umuzun yanında olacağımızı buradan söylüyorum. Kani başkanıma ve yönetim kuruluna da başarılar diliyorum. Yolları açık olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun.”ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: TÜMOB .’ İNEGÖLSPOR' BÜYÜK DESTEK