Türk mobilyacılar sanal fuarda buluşuyor

Dünyanın ilk uluslararası sanal mobilya fuarı olan “Furnistry 2020”, 27-30 Temmuz tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek. Pandemi nedeniyle online olarak düzenlenecek fuara, İnegöl’den Weltew Home’da katılacak.

Türk mobilyacılar sanal fuarda buluşuyor

Dünyanın en önemli ithalatçılarını ağırlamayı hedefleyen Furnistry 2020, ‘yeni normal’ ile gelişen dijital dünya ile birlikte mobilya sektöründe daha güçlü hale geliyor. “İlk kez yer alacağımız sanal fuarda yatak odası, yemek odası, koltuk takımı, duvar ünitesi gibi ev mobilyasının ana kalemleriyle katılım sağlayıp ürünlerimizi müşterilerimizin beğenilerine sunacağız” diyen Weltew Home İhracat Müdürü Okan Özkan, “Kovid-19 salgını, tüm dünyanın iş yapış dengelerini değiştirdi. Pandeminin mobilya sektörüne yansıyan krizini en iyi yöneten şirketlerden biri olarak biz de bu süreçte markamıza yatırım yapmaya devam ettik” dedi.

Okan Özkan, “Ülkemizin dış ticaret fazlası veren sektörlerinin başında gelen ve trendlere çok kolay bir şekilde adapte olan mobilya sektöründe hizmet veren bir firma olarak bizler de yaşanan pandemi sürecinden çok fazla şey öğrendik. Yeni dünya düzenine uygun olarak bu dönemde markamızın Ar-Ge çalışmalarına daha çok ağırlık verdik. Salgınla birlikte yurt dışına yönelik iş modellerimizi de seyahat kısıtlamaları boyunca online toplantılar gerçekleştirerek ve e-Ticaret alt yapımıza yatırım yaparak devam ettirdik. Dijitalleşerek, hem tedarikçilerimiz hem de müşterilerimiz boyutunda eko sistemimizi de yeni dünya düzenine adapte etmeye çalıştık” şeklinde konuştu.

“DÜNYAYA İHRACAT ‘BİR TIK’ UZAKTA”

Sanal olarak gerçekleştirilecek olan Furnistry 2020’nin verimli geçeceğini beklediklerini ifade eden Okan Özkan, şunları kaydetti: “Henüz tüm ülkelerdeki seyahat engelleri tam olarak ortadan kalkmış değil hem bu nedenle hem de bir tıkla kolayca erişilebilecek olan sanal fuarla, ürünlerimizi dünyaya kolay bir şekilde sunabileceğiz.”



Anahtar Kelimeler: mobilyacılar sanal fuarda buluşuyor