TÜRK YATAK SEKTÖRÜNÜN GÜCÜ IMM COLOGNE’DA SERGİLENİYOR

Mobilya sektörünün en büyük global buluşması olan, Uluslararası Mobilya ve İç Dekorasyon Fuarı (IMM Cologne), 14 Ocak 2024 tarihinde Almanya’nın Köln şehrinde bulunan Körlmesse Fuar Merezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açtı.

TÜRK YATAK SEKTÖRÜNÜN GÜCÜ IMM COLOGNE’DA SERGİLENİYOR

Mobilya sektörünün en büyük global buluşması olan, Uluslararası Mobilya ve İç Dekorasyon Fuarı (IMM Cologne), 14 Ocak 2024 tarihinde Almanya’nın Köln şehrinde bulunan Körlmesse Fuar Merezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açtı. Sektöre yaptığı yatırımlar ve inovatif ürünler ile global arenada da önemli bir başarıya sahip olan Armis Yatak, fuarın 09.1 salon B021 nolu standında yerini aldı. Avrupa pazarına açılmak isteyenler için fuarın önemli bir konumu olduğunu söyleyen Acme Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kürşat Batallı, “Avrupa’ya gerçekleşen ihracatımızda Almanya önemli bir paya sahip. 2024 yılı içerisinde ilk olarak Almanya’nın stratejik bölgelerinde satış nokta sayımızı artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Dünyanın birçok ülkesinden gelen potansiyel müşteriler, ortaklar, temsilciler ve distribütörler ile tanışarak, yeni pazarlar ve müşteriler kazanma fırsatı sunan Uluslararası Mobilya ve İç Dekorasyon Fuarı (IMM Cologne), bugün Kölnmesse Fuar Merkezi’nde başladı.

Almanya’yı Avrupa pazarına açılan önemli bir kapı olarak değerlendiren Acme Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kürşat Batallı, “Armis Yatak olarak, bu fuar vesilesiyle Türkiye'nin yatak sektöründeki başarılarını uluslararası bir platformda sergileme imkanı bulduk. Üretim gücümüz ve yenilikçi ürün portföyümüzle Türkiye'nin önde gelen yatak üretim merkezlerinden biri olmanın gururunu yaşıyoruz. Alman tüketicileri, yüksek kalite standartlarına ve yenilikçi tasarımlara olan talepleriyle bilinirler. Bu talep doğrultusunda Armis Yatak'ın ürünlerinin bu pazarda başarılı olabilmesi kaçınılmazdır. Ürünlerimizdeki kalite ve yenilikçi tasarımlarımız ile Türkiye'nin yatak teknolojilerindeki lider konumunu vurgulayarak, global arenada dikkat çeken bir marka olmayı hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

“Armis Yatak olarak 2024 yılında yurt dışına yönelik stratejik yatırımlarımızı, ihracat ağımızı güçlendirmek.” diyen Batallı, sözlerine şöyle devam etti: “ Yatırımlarımızın öncelikli hedefi, yurt dışına sevk ettiğimiz ürünlerin hızlı ve güvenilir bir şekilde müşterilere ulaşmasını sağlamak olacak. Güçlü bir ihracat zinciri kurarak markamızın uluslararası alandaki varlığını güçlendirecek ve müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkaracağız. Sonsuz gökyüzünde parlayan pek çok yıldız vardır ve bu yıldızları yatak sektöründeki önemli markalar olarak düşünebiliriz. Hiç şüphesiz ki Armis Yatak da parlayan bir yıldız olarak gökyüzünde yerini almaktadır. Armis’i bu doğrultuda ihracatta zirveye yükselen bir yıldız olarak düşünebiliriz. 40’ın üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Avrupa, Amerika ve Orta Doğu’da yeni ülkeleri ağımıza ekleyerek bu sayıyı artırmayı hedefliyoruz. 2024 yılında yapacağımız önemli ihracat yatırımlarıyla global arenada başarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.”