Türkiye´nin Mobilya Etiketçisi PLENTY

Etiket sektöründe 10 yıldır faaliyet gösteren Plenty Etiket, Türkiye´nin Mobilya Etiketçisi sloganıyla İnegöl´de ve İnegöl dışında bir çok kurumsal firmanın çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Plenty Etiket Firma ortaklarından Özgür Gürbüz, yoğun bir tempo

Türkiye´nin Mobilya Etiketçisi PLENTY

Sektördeki  Boşluğu Değerlendirdik

Firması ile ilgili açıklamalarda bulunan Gürbüz ?´2008 yılında bölgemizdeki sektörle ilgili boşluğu görüp bir etiket firması kurma ihtiyacı hissettik. Daha öncede sektörle ilgili bilgi birikimimiz vardı. Bu alanda kendimizi geliştirerek ve etiket çeşitlerimizi artırarak müşterilerimize kaliteden ödün vermeden en uygun fiyata ürün ve hizmet vermeye çalışıyoruz. Müşteri porföyümüzdeki firmaların uzun yılllardan beri bizimle çalışmayı sürdürmesi ve bu sayının giderek artması işimizdeki başarının bir göstergesi olduğunu düşünüyorum. Özellikle Mobilya etiketi konusunda Türkiye´ye hitap eder bir konuma geldik. Bunun dışında yurt dışında da çeşitli mobilya firmalarına da etiket ihraç eder durumdayız.  Daha çok termal ağırlıklı etiket üretimi yapıyoruz. Bunun yanında vellum, baskılı, baskısız, PP opak gibi her boyutta etiketi basıp üretmeye çalışıyoruz. İnegöl´de Çilek, Nil´s, Weltew, Dilay, Area gibi kurumsal bir çok firma ile çalışıyoruz. Yine İnegöl dışından Burdur´dan firmalarımız var. Yine Kayseri´den bir çok firmayla çalışıyoruz. Bunun dışında yurt dışından Azerbaycan´dan iki firmayla çalışıyoruz.´´dedi.

Hızlı üretim, Çabuk Teslimat

Amaçlarının müşteri memnuniyeti olduğunu ifade eden Gürbüz açıklamalarına şu şekilde devam etti, ?Etiket ürününün bütün sektörlerde sirkülasyonunun yoğun olmasından dolayı mobilya dışında da bir çok sektöre etiket üretimi yapıyoruz.  Sekiz renk, dört renk, iki renk, sarım makineleri, kuka kesme makineleri gibi çeşitli ebatlarda makinelerimiz var. Amacımız hızlı üretip çabuk teslimat yaparak müşterilerimize memnun etmek´ olduğunu söyledi.

Türkiye´nin Mobilya Etiketçisi

İnegöl´de kurumsal ve ciddi firmaların olduğunu söyleyen Gürbüz, ?´İnegöl´de köklü bir geçmişe sahip olan mobilya sektöründen yola çıkarak ?Türkiye´nin Mobilya Etiketçisi´ sloganıyla kendi sektörümüzde kendimize hatırı sayılır bir yer edindiğimizi düşünüyorum. İnegöl´de de çok kurumsal ve ciddi firmaların olması, bizim işimizi kaliteli yapmamız konusunda teşvik edici oldu. Aslında işimizin bu noktaya gelmesinde ki en önemli faktörün İnegöl Mobilyasının, potansiyelinin ve gücünün olduğunu düşünüyorum. Yoğun bir tempoyla içinde bulunduğumuz süreci de değerlendirerek hızlı şekilde üretmeye devam edeceğiz. Biz firma olarak üretmenin her türlü çözümün kaynağı olduğunun bilincindeyiz.´´ ifadelerini kullandı.