UMUTELİ ET YARDIMLARINI İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ULAŞTIRDI

İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından kurban bayramı arefesinde ihtiyaç sahibi 40 aileye et yardımında bulunuldu.

UMUTELİ ET YARDIMLARINI İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ULAŞTIRDI

İnegöl Belediyesi, kurban bayramı öncesi yapılan giyim yardımları sonrası tespit edilen ihtiyaç sahibi 40 aileye et yardımında da bulundu. İnegöl Küçükbaş Hayvan Damızlık Üreticileri ve Yetiştiricileri Derneği katkılarıyla yapılan et yardımlarıyla, ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzü güldü.

Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmayla, bayramda kurban kesemeyecek 40 ihtiyaç sahibi aile tespit edildi. İnegöl Küçükbaş Hayvan Damızlık Üreticileri Ve Yetiştiricileri Derneği işbirliği ile bu 40 aileye et dağıtımları gerçekleştirildi. Yaklaşık 10’ar kilogramlık etler, paketlenerek belediye ekiplerince ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine teslim edildi. Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün tespit ettiği İhtiyaç sahibi ailelerin et ihtiyacının karşılanması amacıyla hijyenik koşullarda kesilen hayvanlardan elde edilen etler, bayram öncesi ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

10 adet küçükbaş hayvandan hazırlanan etlerin dağıtımı sonrası İnegöl Belediyesi’nden yapılan açıklamada, paylaşma geleneğini yaşatıp değerlere sahip çıkan ve bu minvalde yapılan bu yardımlarda desteklerini esirgemeyen hayırseverlere ve İnegöl Küçükbaş Hayvan Damızlık Üreticileri ve Yetiştiricileri Derneğine teşekkür edildi.