Üretim sahası kalmadı

Küçük Sanayi Sitesinde arsa kalmadığını belirten İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, 2. Organize Sanayi Bölgesi´nde Küçük Sanayi Sitesi kurulması konusunu bir kez daha yineledi.

Üretim sahası kalmadı

Küçük Sanayi Sitesi´nde arsa kalmaması ve imarın o bölgede açılmayacağı hakkında bilgi aldıklarını belirten İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, 2. Organize Sanayi Bölgesi´nde kamulaştırmanın tamamlanmasının ardından bölgede Küçük Sanayi Sitesi kurulması konusunda düşüncelerinin olduğunu belirtti.

YER KALMADI

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özcan Ayhan, sanayide yer kalmadığını ifade ederek, "Sanayide yer olmamasının sıkıntısını yaşıyoruz. Fakat şimdi işler durgun olduğu için insanlar bulundukları yerlerde bir şekilde idare ediyor. Son çevre yoluna kadar çok az arsalar kaldı. Herhalde duyduğumuza göre artık imarda sanayiye yer vermeyecekler" dedi.

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ DÜŞÜNÜYORUZ

Ayhan, kamulaştırmanın tamamlanması durumunda bölgede Küçük Sanayi Sitesi düşündüklerini belirterek, "Hamzabey´den diğer üyelerimiz için yer istedik ikinci etaptan. Kamulaştırma biterse orada Küçük Sanayi Sitesi düşünüyoruz. Onun da ikinci etabın kamulaştırma sürecinin bitmesi gerekiyor. Bittiği zaman orada faaliyetlerimiz olacak" şeklinde konuştu.



Anahtar Kelimeler: Üretim sahası kalmadı