Tarih: 27.08.2020 19:34

Vatandaşlarımızın dikkatine

Facebook Twitter Linked-in

Sözkonusu etkinliği ve 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarını vatandaşlarımızın takip edebilmesi, araç ve yaya trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla;

Saat 06:00’dan itibaren Altıparmak’tan Çekirge istikametine giden yol, 08:30’dan itibaren Altıparmak, Heykel, İnönü Caddesi, Büyükşehir Belediyesi binasından itibaren Ankara Caddesi’nden İzmir Yolu istikameti, FSM Bulvarı, 09:30’dan itibaren İzmir yolu istikameti Minteks Kavşağı, Başköy, Akçalar yolu, 10:00’dan itibaren Doğanalan, Eski Mustafakemalpaşa Yolu, Unçukuru, Maksempınar, Kayapa yollarının araç trafiğine kapanması, eş zamanlı olarak Akçalar, Hasanağa ve Kayapa arası yolları,10:30’dan itibaren Kayapa, Çalı, Demirciköy, Misi Köy’den Orhaneli Yolu’na kadar olan kısım ve Orhaneli-Bursa istikameti, Misi Köyü’nden itibaren Odunluk Bölgesi, Mihraplı Köprü, Dik Kaldırım, Hayran Cd., TRF. Şb. Md.lüğü, Zübeyde Hanım Cd., Çekirge Meydanı, Çekirge Cd. araç trafiğine kapatılacaktır.

Sözkonusu güzergahlar, 10:45’te Ankara Cd. İzmir istikameti, 11:15’te Başköy ve Akçalaryolu, 12:30’da Demirciköy-Misi yolu, 13:20’da Altıparmak’tan Çekirge istikameti yolu dışında kalan ana arterler ve saat 14:30’da parkur içinde kalan tüm yollar araç trafiğine açılacaktır.

Vatandaşlarımızın ve araç sürücülerimizin uyarıları dikkate almaları önemle rica olunur




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —