VEFA MAÇINA DAVET

İnegöl Gençler Gücü Spor Kulübü Başkanı N.Kamuran BALKAN sezonun ilk mücadelesinden sonra yaşanan üzücü olay ve Vefa maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

VEFA MAÇINA DAVET

İnegöl Gençler Gücü Spor Kulübü Başkanı N.Kamuran BALKAN yaptığı açıklamada, ?2019-2020 Amatör Futbol sezonunun ilk maçına 19 Ekim Cumartesi günü Görükle Sahasında grubumuzun iddialı takımlarından Görükle Spor maçı ile çıktık. Sezonun ilk maçını deplasmanda iddialı ve kadro kalitesi iyi olan bir rakip ve doğal çim sahada oynayacak olmamız takımımızı dezavantajlı hale getireceğini biliyorduk. Ancak bir çok olumsuzluğa rağmen maçın ilk dakikasında Çelebi ile bulduğumuz net gol pozisyonunu gole çeviremedik.  15.Dakika A.Ziya ile 1-0 öne geçtik ve oyun kontrolü bizde iken kalecimizin hatası ile ilk yarının sonlarına doğru yediğimiz gol ile devre 1-1 berabere bitti. İkinci yarının ilk 10 dakikasında kalemizde gördüğümüz 3 gol ile bir anda bizi 4-1 mağlup duruma düşürdü kötü oynadık ve maçı bu şekilde 4-1 kaybettik.?

             TAKIMIMIZI TANIYAMADIK

                ?Sezonun ilk maçında sahaya çıkan takımımız maalesef beklenen mücadeleyi ve hedeflenen puan yada puanları almayı beceremedi ve beklentilerimizin uzağında bir takım seyrettik. Teknik Kadromuz ve Futbolcularımız bu maçın bir kaza olduğunu ve hatalarımızdan ders çıkartarak hedefimiz doğrultusunda çalışmalara zaman kaybetmeden daha istekli ve arzulu bir şekilde çalışacaklarını ifade ettiler.    Kadro kalitemiz üst seviyede ve hedefimize ulaşacağımıza inancımız yüksek. Görükle maçı geride kaldı.Bu maçı unutup önümüze bakacağız.?dedi.

                TEŞEKKÜR

                Yaşadıkları üzücü yangın olayın ile ilgili teşekkürlerini ileten Balkan, ?Maç Sonrası dönüşte  yaşadığımız Otobüs Yangın tehlikesinde Allah´a şükür  her hangi bir şekilde yaralımız veya can kaybımız olmadığı için sevinçliyiz. Bu üzücü tablo sonrasında bizleri arayan ve üzüntülerini dile getirerek geçmiş olsun dileklerini Telefon,Mesaj ve Sosyal Medya ile ileten herkese İnegöl Gençler Gücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu adına çok teşekkür ediyorum. Allah bu ve benzeri  üzücü durumları hiç bir kulübe ve vatandaşlarımıza yaşatmasın diye dua ediyoruz.?

                VEFA MAÇINA DAVET

                ?Pazar günü saat 15,30 da Sanayi Sahasında grubumuzun bir başka iddialı takımı olan Vefa Spor ile karşılaşacağız. Rakibimizin kadro kalitesi üst seviyede bu nedenle oynayacağımız maç zevkli ve çekişmeli geçecek. Kazanmak zorunda olduğumuz bu maça hazırlıklarımız sıkı bir şekilde devam ediyor, Pazar günü sat 15,30 itibarı ile Sanayi Sahasında oynayacağımız DERBİ maçına tüm sevenlerimizi  davet ediyorum.? Diyerek sözlerini tamamladı.



Anahtar Kelimeler: VEFA MAÇINA DAVET