VOLEYBOL MAÇLARINA DAVET

İnegöl´de bu hafta sonu iki voleybol maçı oynanacak. İlk maçta İnegöl Belediyespor Erkekler 1. Lig voleybol maçında 1881 Düzce Belediyespor´u ağırlayacak. 16 Kasım Cumartesi günü saat 14.00´da gerçekleşecek maç Yeniceköy Spor Salonu´nda oynanacak. Maç içi

VOLEYBOL MAÇLARINA DAVET

İkinci maç ise Axa Sigorta Efeler Ligi Voleybol Maçı olup, İnegöl Belediyespor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında 17 Kasım Pazar günü saat 16.00´da İlçe Spor Salonu´nda oynanacak.

Sporun sadece yenmek ve yenilmekten ibaret olmadığını, her branşının önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Alper Taban; ? Voleybol maçları keyiflidir. Bu hafta iki maçımız var. Biri Erkekler 1. Lig Voleybol maçı. 16 Kasım Cumartesi günü Yeniceköy Spor Salonunda oynanacak. Saat 14.00´da oynanacak maç için 13.00´da Belediye Binası önünden araç kaldırıyoruz. Diğer maçımız ise Axa Efeler Ligi İnegöl Belediyespor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında 17 Kasım Pazar günü saat 16.00´da İlçe Spor Salonu´nda oynanacak. İlçe halkımızı takımımıza moral vermeye ve destek olmaya davet ediyoruz? açıklamasında bulundu.



Anahtar Kelimeler: VOLEYBOL MAÇLARINA DAVET