Weltew Home’dan 100’üncü mağaza!

2021 yılına yeni yatırımlarıyla mağazacılık ve marka atağı ile başlayan Weltew Home, yılbaşından bu yana bünyesine kattığı 10 yeni şube ile birlikte yurt içinde 100’üncü mağaza sayısına ulaştı.

Weltew Home’dan 100’üncü mağaza!

2021 yılına yeni yatırımlarıyla mağazacılık ve marka atağı ile başlayan Weltew Home, yılbaşından bu yana bünyesine kattığı 10 yeni şube ile birlikte yurt içinde 100’üncü mağaza sayısına ulaştı. Ulaşılabilirliği ve lokasyon bazlı nufüs dağılımına göre mağazalaşan ve markalaşan weltewhome, 2021 imajını tüm medya mecralarında yayımlamak için pazalama çalışmalarını başlatmış bulunmakta. Mersin Tarsus’ta açtığı showroom’unu kullanıcıları ile buluşturan marka, yıl içerisinde açacağı franchise şubeleriyle büyümeye devam edecek.

Weltew Home Yönetim Kurulu Üyesi Bahri Balcı, “Ülkemizde mobilya alışverişi daha geleneksek özellik gösteriyor. Aile üyeleri genellikle mağazaya birlikte giderek ve modelleri inceleyip, ürünün renklerini, kumaşını, ağacını ve malzemesini direkt dokunup görerek satın alma kararı veriyor. Pandemi nedeniyle online alışverişe ilgi artmış olsa da, mobilya almadan önce müşterilerimiz son kararı yine mağazada vermek istiyorlar. Bu nedenle biz marka olarak mağazalaşmaya 2021 yılında da hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Yurt içi ve yurt dışında büyümeye devam

“Bu senenin mobilya sektörümüz adına daha olumlu bir tablo çizeceğine inanıyoruz. Kovid-19 aşısının ülkemizde de hızla uygulanmaya başlaması oldukça umut verici bir gelişme” diye belirten Bahri Balcı, “Weltew Home olarak geçtiğimiz yıl yüzde 40 büyüme gerçekleştirdik. Firma olarak bu sene için ayakları yere basan büyüme stratejimizle toplam yurtiçinde ve yurt dışında 30’ar yeni mağaza sayısına ulaşmak ve ciro bazında geçtiğimiz seneye oranla yüzde 65 büyümek var” dedi.

Zengin ürün yelpazesi ile Türkiye’de 81 ilde kullanıcılarına ulaşan Weltew Home, tasarım konusunda dünyadaki rakipleriyle de yarışıyor. Panel mobilyada; yatak odasından, yemek odasına, genç odasından ve duvar ünitesine kadar, patentli koleksiyonlarına her yıl yenilerini katıyor. Oturma grupları ve yaşam alanlarını fark yaratacak aksesuar ürün gruplarıyla da hem mağazalarında hem de online sitesi üzerinden tüketicileriyle buluşmaya devam ediyor.



Anahtar Kelimeler: Weltew mağaza!