Yargıtay üyeleri İnegöl Mobiliyum AVM´yi ziyaret etti

Yargıtay Başkanlar Kurulu Toplantısı Nedeni İle Bursa´da Bulunan Yargıtay Ceza Ve Hukuk Dairesi Başkanı, Başkanlar Kurulu Üyeleri Ve Eşleri İnegöl Mobiliyum AVM´yi Ziyaret Etti.

Yargıtay üyeleri İnegöl Mobiliyum AVM´yi ziyaret etti

Mobiliyum AVM yönetim kurulu başkanı T.Timur Han, İnegöl mobilya sektörünü ve sektörde yaşanan hukuki sorunları ve yapılan düzenlemelerle birlikte şehrimizin ve Mobiliyum avm üyelerimizin daha güvenilir bir şehirde hizmet vermesi ile ilgili görüşlerini Yargıtay Ceza Ve Hukuk Daireleri Başkan ve Kurul Üyelerine iletti.

Gelen heyeti Mobiliyum AVM A ve B etabı gezdirerek, ülkemize katmış olduğumuz değeri protokole anlattı.

İnegöl´deki bu gelişmelerden memnun olduğunu söyleyen Mobiliyum AVM´nin Bursa şehri için fiziksel olarak bu denli büyük ve gösterişli olmasının Türkiye adına da sevindirici olduğunu Yargıtay Ceza Ve Hukuk Dairesi Başkanlar Kurulu Üyeleri dile getirdi.

Bursa İnegöl´de bulunmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirten kurul üyeleri Her şeyin temelinde eğitilmiş, vicdan sahibi, adalet duygusu gelişmiş, fedakar meslektaşlarımıza ihtiyacımız olduğunu, onları da sizler de gördüklerini ve onun için her zaman morallerinin yüksek olduğunu belirttiler.

Ayrıca ziyarete Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şen veİnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç da katıldı.

Ziyaretin sonunda heyet, Mobiliyum AVM önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.