YENİCE OSB’DEN İNEGÖLSPOR'A DESTEK

Yenice Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nedim İncebay, Play-Off yolunda ekibimize destek vereceklerini açıkladı.

YENİCE OSB’DEN İNEGÖLSPOR

İncebay yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Öncelikle İnegölspor’umuza Play-Off’larda başarılar diliyorum. Bu manada Yenice Organize Sanayi Bölgesi olarak İnegölspor’umuza Play-Off yolunda maddi destek vermeye karar verdik. Başkan Vekilimiz Mustafa Balcı ile yönetim kurulu üyelerimiz Bedri Huy, Gürhan Tutlu ve Niyazi Güven’e teşekkür ediyorum. İnegölspor yönetim kurulunun yaşadıkları sıkıntıları yakinen biliyoruz. İnşallah yaşanan bu sıkıntıların karşılığını şampiyonluk kupasını kaldırarak alırlar. Bu manada tüm İnegöllüleri İnegölspor’umuza destek vermeye davet ediyor, İnegölspor’umuza Play-Off’larda başarılar diliyorum.”

Kulüp Başkanımız Münür Kanar ise “ Yönetim kurulu olarak başta Yenice Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nedim İncebay ile yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah sonuna kadar hak ettiğimiz Play-Off’lardan anlımızın akıyla çıkarak adımızı 1.Lige yazdıracağız. Bu manada desteğe ihtiyacımız var. Bugüne kadar bir çok zorlukların üstesinden geldik. Hedeflediğimiz Play-Off’larda ciddi manada desteğe ihtiyacımız var. Artık İnegöl’ün birlik olması gerekiyor. Destek sizden başarı bizden. Ben Nedim başkanımıza ve yönetim kuruluna tekrar teşekkür ediyorum.”dedi.



Anahtar Kelimeler: YENİCE İNEGÖLSPOR' DESTEK