YETENEK SİRKİ İNEGÖLLÜ MİNİKLERLE BULUŞTU

İnegöl Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle çocuklar için karne hediyesi olarak ?Yetenek Sirkiniz? cambaz ve sirk gösterisi düzenledi.

YETENEK SİRKİ İNEGÖLLÜ MİNİKLERLE BULUŞTU

Kış mevsimi boyunca hafta sonları çocuklara yönelik düzenlediği çocuk tiyatrolarıyla minikleri sanatla buluşturan İnegöl Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte çocuk etkinliklerini arttırdı. Minik öğrencilere karne hediyesi olarak sirk gösterisi düzenlendi. ?Yetenek Sirkiniz? cambaz ve sirk gösterisi, Cumartesi günü iki seans olarak İnegöllü miniklerle buluştu.

Beşinci Mevsim kültür Sanat Merkezinde 2 seans olarak gerçekleştirilen programa çocuklar yoğun ilgi gösterirken, Cambaz Mithat birbirinden ilginç akrobasi gösterileri ve oyunlarını İnegöllü minikler için sergiledi. İçerisinde sihirbazlık, jonglör, denge şovları, akrobasi, sihirbaz, tek teker bisiklet ve ateş ve palyaço gösterilerinin yer aldığı programda, ilginç şovlarla çocuklar doyasıya eğlendiler.

6-13 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen gösteride, İnegöllü minikler unutulmaz bir gün yaşadı. İlk seansı 13.00´da, ikinci seansı ise 15.00´da yapılan program, 45´er dakika sürdü. Gösteri sonrası aileler ve minikler, İnegöl Belediyesi´ne program için teşekkür etti.