YOLLAR VE KALDIRIMLAR ŞEHİRLERİN LİSANIDIR

İnegöl Belediyesi şehrin her yanında çalışmalarına devam ediyor. Orhaniye Mahallesi´nin genelinde yapılan tretuvar çalışmalarında 25 binanın önünde kaldırım çalışması planlandı. Güneş Sokak´ta yapılan çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger ye

YOLLAR VE KALDIRIMLAR ŞEHİRLERİN LİSANIDIR

Şehrin her noktasında çalışmaların sürdüğünü belirten Dülger;çalışmaların yapımında gerekli kontrolleri ve iş takiplerini elden bırakmıyoruz. Vatandaştan gelen taleplerle yapılan işlerin kontrollerini sağlıyoruz. Kullanım alanlarında şehre, insana yaraşır işlemler yapıyoruz. Çalışmaları yaparken de toplumun temel dinamiklerini göz önünde bulunduruyoruz.Orhaniye Mahallesi genelinde tretuvar çalışması yapılmıştı. Burada boş olan ve eski yapıların olduğu arsalar vardı. Bu alanlarda bu yüzden çalışma yapılmamıştı? açıklamasında bulundu.

25 BİNANIN ÖNÜNDE KALDIRIM ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Yapılan işlemin detaylarına da değinen başkan yardımcı Fevzi Dülger; ?Gelen talepler neticesinde alanda gerekli kontroller yapıldı. Bu kontrollerde 25 binada kaldırım olmadığı saptandı. Yapılaşmalarının tamamlandığı gözlemlendiğinden programa alındı. Toplam 350 m tül bordür, 350 m² parke taşı döşenecektir. Çalışmanın toplam maliyeti 25.000 TL´dir. Şehrin kendi varlığıyla konuşması gerekiyor. Yollar ve kaldırımlar şehirlerin lisanıdır. Yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.?  sözleriyle konuşmasını tamamladı.