E-TİCARETİN GÜVENİLİR ADRESİ “DİVANSE”

E-TİCARETİN GÜVENİLİR ADRESİ “DİVANSE”

Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi’nde faaliyet gösteren ve yaptığı yoğun satışların ardından müşteri memnuniyet oranı yüksekliği ile ön plana çıkan Divanse Ev Mobilyaları, yaptığı yatırımlarla e-ticaretteki pazar payını "İnegöl Mobilya Modelleri" (https://divanse.com) ile arttırmaya devam ediyor. 

Divanse Genel Müdürü Hasan Karabacakoğlu, 5 kattan oluşan 1700 metrekare fabrika satış mağazalarında, mobilyadan ev tekstiline kadar 200 üzerinde çeşidi müşterilerinin beğenisine sunduklarını ifade etti.

“İDAŞ BÖLGE BAYİLİĞİNİ BÜNYEMİZE KATTIK”
Divanse Ev Mobilyaları bünyesine 2019 yılı itibariyle İDAŞ Bölge Bayiliğini de kattıklarını belirten Karabacakoğlu, “Burada hedeflediğimiz, müşterilerimizin yatak odası, yemek odası, koltuk takımı, yatak, yorgan, baza, başlık, ev tekstili yani mobilya adına evin ne ihtiyacı varsa, tüm ihtiyacını tek bir noktadan karşılamasını sağlayacak bütün donanımı hazırladık.”dedi.

E-TİCARET SİTESİNDE ÖDEME KOLAYLIĞI
2020 yılı itibariyle de e-ticarete ağırlık verdiklerini dile getiren Karabacakoğlu, “E-ticaretle birlikte halı, ev aksesuarları, yatak, baza, başlık, ev tekstili gibi birçok kalemi de bünyemizde bulundurarak, evlerin bütün ihtiyaçlarını karşılama yolunda hareket ediyoruz. Evlenecek olan çiftlerin ev ihtiyaçlarının tamamını karşılayabileceği hem rakam çeşitliği hem de görsel tasarım çeşitliliği bulunan bir firmayız. Müşterilerimiz e-ticaret sitemize girip ödeme seçenekleriyle beraber siparişlerini verip, evlerine kadar mobilya hizmetini sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

“MÜŞTERİLERİMİZ MAĞAZAMIZI 3D OLARAK GEZEBİLİYOR”
Mağazalarının sanal ortamda rahatlıkla gezilebildiğinin altını çizen Karabacakoğlu, “E-ticaretimizle birlikte şuan Dünya’nın birçok ülkesine perakende mobilya satışı yapıyoruz. 2021 yılı itibariyle de pandemi sonrasında oluşan e-ticaret ihtiyacını biz de online ekibimizle beraber arttırarak devam ettiriyoruz. Müşterilerimiz mağazamıza hiç gelmeden internet üzerinden, mağazamızı 3D olarak gezebiliyor. Online platformda sanal mağazamız var.  ( https://divanse.com/magazamiz/ ) Sanal mağaza üzerinden ürünün ölçüsünü, dokusunu yakından inceleyebiliyor ve tıpkı orijinali gibi yakından görme şansına sahip oluyorlar.” ifadelerini kullandı. 

“DÜNYA’NIN DA BİRÇOK ÜLKESİNE ÜRÜN GÖNDEREBİLİYORUZ”
Avrupa’nın birçok ülkesine kapı önü teslimli ürün gönderebildiklerini dile getiren Karabacakoğlu, şunları söyledi:
“Dünya’nın birçok ülkesinden perakende siparişlerimiz geliyor ve bunların teslimatını yapabiliyoruz. Yurt içinde de 81 ilin merkezine ücretsiz nakliye hizmeti sunuyoruz. Dünya’nın da birçok ülkesine ürün gönderebiliyoruz. Geniş bir hizmet kadromuz var. Kendi bünyemizde montaj ekibimiz, müşteri temsilcisi arkadaşlarımız ve nakliye ekibimiz var. Bunun haricinde önümüzdeki yıllarda perakende mobilyasıyla alakalı Avrupa’dan yoğun bir talep var. Bu anlamda da İnegöl lojistik ağında çok ilerledi. Bugün hızlı teslimat noktasında İnegöl’den özellikle Avrupa’nın birçok ülkesine kapı önü teslimli ürün gönderebiliyoruz. Bununda artmasıyla beraber yoğun bir talep geliyor. Umuyoruz ki, önümüzdeki yıllarda perakende noktasında e-ticaret ve e-ihracatımızı arttırmayı düşünüyoruz.”